Repway Wsparcie

Czy potrzebuję konta?

Nie. Treningi są przechowywane na Twoim telefonie i możesz pracować w trybie offline. Zalogowanie się przez Apple lub e-mail jest potrzebne tylko do tworzenia kopii zapasowych i korzystania z wersji premium na kilku urządzeniach.

Jak przenieść treningi na nowy telefon?

Zaloguj się na to samo konto na nowym telefonie (Ustawienia → Konto). Treningi, niestandardowe ćwiczenia i ustawienia synchronizują się automatycznie. Zdjęcia z ćwiczeń pozostają na starym telefonie.

Jak działa rozpoznawanie sprzętu?

Zrób zdjęcie maszyny, a aplikacja zasugeruje aż trzy pasujące do siebie ćwiczenia; ty wybierasz. Wersja darmowa zawiera kilka rozpoznań dziennie, wersja premium zawiera więcej.

Jak przywrócić zakup?

Otwórz ekran premium i dotknij „Przywróć zakupy”. Jeśli byłeś zalogowany, premium pojawi się również po ponownym zalogowaniu.

Jak anulować subskrypcję?

Subskrypcjami zarządza sklep: wł iPhone — Ustawienia → Twoje imię i nazwisko → Subskrypcje; na Android — Google Play → Płatności i subskrypcje.

Usuń swoje konto i dane

W aplikacji: Ustawienia → Konto → Usuń konto lub pod adresem https://www.repway.app/account/delete. Polityka prywatności