Repway Suport

Necessito un compte?

No. Els entrenaments s'emmagatzemen al telèfon i funcionen fora de línia. Només cal iniciar la sessió amb Apple o per correu electrònic per fer una còpia de seguretat i utilitzar Premium en diversos dispositius.

Com puc traslladar els meus entrenaments a un telèfon nou?

Inicieu la sessió al mateix compte al telèfon nou (Configuració → Compte). Els entrenaments, els exercicis personalitzats i la configuració se sincronitzen automàticament. Les fotos d'entrenament es mantenen al telèfon antic.

Com funciona el reconeixement d'equips?

Feu una foto de la màquina i l'aplicació suggereix fins a tres exercicis coincidents; tu tries. La versió gratuïta inclou uns quants reconeixements per dia, la versió premium inclou més.

Com puc restaurar una compra?

Obriu la pantalla premium i toqueu "Restaurar les compres". Si teníeu la sessió iniciada, el premium també es tornarà quan torneu a iniciar la sessió.

Com cancel·lo una subscripció?

Les subscripcions les gestiona la botiga: activada iPhone — Configuració → el vostre nom → Subscripcions; activat Android — Google Play → Pagaments i subscripcions.

Suprimeix el teu compte i les dades

A l'aplicació: Configuració → Compte → Suprimeix el compte o a https://www.repway.app/account/delete. Política de privadesa