Repway
Видаліть обліковий запис і дані
Введіть електронну адресу, яку ви використовували для входу в програму (для «Вхід за допомогою Apple» — адреса, яку Apple надала програмі). Ми надішлемо вам код підтвердження.
Добре знати
- Дані видаляються негайно й назавжди.
- Тренування, які зберігаються лише у вашому телефоні, видаляються, коли ви видаляєте програму.
- Ан App Store або Google Play підписка не скасовується автоматично — скасуйте її в налаштуваннях магазину.
- Ви також можете видалити свій обліковий запис у програмі: Налаштування → Обліковий запис → Видалити обліковий запис.