Repway
Ștergeți contul și datele dvs
Introdu e-mailul pe care l-ai folosit pentru a te conecta la aplicație (pentru Conectare cu Apple, adresa pe care Apple a partajat-o cu aplicația). Vă vom trimite un cod de confirmare.
Bine de știut
- Datele sunt șterse imediat și definitiv.
- Antrenamentele stocate numai pe telefon sunt eliminate atunci când dezinstalați aplicația.
- An App Store sau Google Play abonamentul nu este anulat automat — anulați-l în setările magazinului.
- De asemenea, vă puteți șterge contul din aplicație: Setări → Cont → Ștergeți contul.