Repway
Verwijder uw account en gegevens
Voer het e-mailadres in dat u hebt gebruikt om in te loggen bij de app (voor Inloggen met Apple: het adres dat Apple heeft gedeeld met de app). Wij sturen u een bevestigingscode.
Goed om te weten
- Gegevens worden onmiddellijk en permanent verwijderd.
- Trainingen die alleen op uw telefoon zijn opgeslagen, worden verwijderd wanneer u de app verwijdert.
- Een App Store of Google Play abonnement wordt niet automatisch geannuleerd - annuleer het in uw winkelinstellingen.
- Je kunt je account ook verwijderen in de app: Instellingen → Account → Account verwijderen.