Repway
आफ्नो खाता र डाटा मेटाउनुहोस्
तपाईंले एपमा साइन इन गर्न प्रयोग गर्नुभएको इमेल प्रविष्ट गर्नुहोस् (एप्पलसँग साइन इन गर्नका लागि, एप्पलले एपसँग साझेदारी गरेको ठेगाना)। हामी तपाईंलाई पुष्टिकरण कोड पठाउनेछौं।
जान्न राम्रो
- डाटा तुरुन्त र स्थायी रूपमा मेटाइन्छ।
- तपाईंले एप अनइन्स्टल गर्दा मात्र तपाईंको फोनमा भण्डारण गरिएका वर्कआउटहरू हटाइन्छ।
- ए App Store वा Google Play सदस्यता स्वचालित रूपमा रद्द गरिएको छैन - यसलाई तपाईंको स्टोर सेटिङहरूमा रद्द गर्नुहोस्।
- तपाईं एपमा आफ्नो खाता मेटाउन पनि सक्नुहुन्छ: सेटिङ्हरू → खाता → खाता मेट्नुहोस्।