Repway
លុបគណនី និងទិន្នន័យរបស់អ្នក។
បញ្ចូលអ៊ីមែលដែលអ្នកធ្លាប់ចូលកម្មវិធី (សម្រាប់ការចូលជាមួយ Apple អាសយដ្ឋានដែល Apple បានចែករំលែកជាមួយកម្មវិធី)។ យើងនឹងផ្ញើលេខកូដបញ្ជាក់ទៅអ្នក។
ល្អណាស់ដែលដឹង
- ទិន្នន័យត្រូវបានលុបភ្លាមៗ និងជាអចិន្ត្រៃយ៍។
- ការហាត់ប្រាណដែលរក្សាទុកតែនៅលើទូរសព្ទរបស់អ្នកត្រូវបានដកចេញ នៅពេលអ្នកលុបកម្មវិធី។
- ក App Store ឬ Google Play ការជាវមិនត្រូវបានលុបចោលដោយស្វ័យប្រវត្តិទេ — បោះបង់វានៅក្នុងការកំណត់ហាងរបស់អ្នក។
- អ្នកក៏អាចលុបគណនីរបស់អ្នកនៅក្នុងកម្មវិធី៖ ការកំណត់ → គណនី → លុបគណនី។