Repway
Elimina a túa conta e datos
Introduce o correo electrónico que utilizaches para iniciar sesión na aplicación (para Iniciar sesión con Apple, o enderezo que Apple compartiu coa aplicación). Enviarémosche un código de confirmación.
É bo saber
- Os datos elimínanse de forma inmediata e permanente.
- Os adestramentos almacenados só no teu teléfono elimínanse cando desinstalas a aplicación.
- An App Store ou Google Play a subscrición non se cancela automaticamente; cancela na configuración da túa tenda.
- Tamén pode eliminar a súa conta na aplicación: Configuración → Conta → Eliminar conta.