Repway
Poista tilisi ja tietosi
Anna sähköpostiosoite, jolla kirjauduit sisään sovellukseen (Sirjaudu Applen kanssa: Applen sovellukselle jakama osoite). Lähetämme sinulle vahvistuskoodin.
Hyvä tietää
- Tiedot poistetaan välittömästi ja pysyvästi.
- Vain puhelimeesi tallennetut harjoitukset poistetaan, kun poistat sovelluksen.
- An App Store tai Google Play tilausta ei peruuteta automaattisesti – peruuta se kaupan asetuksista.
- Voit myös poistaa tilisi sovelluksessa: Asetukset → Tili → Poista tili.