Repway
حساب و داده های خود را حذف کنید
ایمیلی را که برای ورود به برنامه استفاده کرده اید وارد کنید (برای ورود با اپل، آدرسی که اپل با برنامه به اشتراک گذاشته است). ما یک کد تایید برای شما ارسال می کنیم.
خوب است بدانید
- داده ها بلافاصله و برای همیشه حذف می شوند.
- وقتی برنامه را حذف نصب میکنید، تمرینهایی که فقط در تلفن شما ذخیره میشوند حذف میشوند.
- یک App Store یا Google Play اشتراک به طور خودکار لغو نمی شود - آن را در تنظیمات فروشگاه خود لغو کنید.
- همچنین می توانید حساب خود را در برنامه حذف کنید: تنظیمات → حساب → حذف حساب.