Repway
Изтрийте акаунта и данните си
Въведете имейла, който сте използвали за влизане в приложението (за Вход с Apple, адресът, споделен от Apple с приложението). Ще ви изпратим код за потвърждение.
Добре е да знаете
- Данните се изтриват незабавно и окончателно.
- Тренировките, съхранени само на вашия телефон, се премахват, когато деинсталирате приложението.
- Ан App Store или Google Play абонаментът не се анулира автоматично — анулирайте го в настройките на вашия магазин.
- Можете също да изтриете акаунта си в приложението: Настройки → Акаунт → Изтриване на акаунт.