Repway
Hesabınızı və məlumatlarınızı silin
Proqrama daxil olmaq üçün istifadə etdiyiniz e-poçtu daxil edin (Apple ilə daxil olmaq üçün Apple-ın proqramla paylaşdığı ünvan). Biz sizə təsdiq kodu göndərəcəyik.
Bilmək yaxşıdır
- Məlumat dərhal və həmişəlik silinir.
- Proqramı sildiyiniz zaman yalnız telefonunuzda saxlanılan məşqlər silinir.
- An App Store və ya Google Play abunə avtomatik olaraq ləğv edilmir — onu mağaza parametrlərində ləğv edin.
- Siz həmçinin hesabınızı proqramda silə bilərsiniz: Parametrlər → Hesab → Hesabı sil.